Hunajapakkaus sammalmättäällä

Anna lahjaksi pala Suomen luontoa

Kartonkinen lahjapakkaus kätkee sisäänsä 500 g pehmeää ja hyvin hienokiteistä hunajaa lasipurkkiin pakattuna. Yrityslahjat toimitetaan Ilkka Harjun suunnittelemassa lahjapakkauksessa. Tarjolla on myös personoitu tuote, jossa kartonkisen lahjapakkauksen päällä on erillinen vanerivyöte, joka polttomerkataan yrityksen logolla tai vapaavalintaisella tekstillä.

Tämä pakkaus välittää lahjan vastaanottajalle seuraavia arvoja: laatu, kotimaisuus, puhdas ja monimuotoinen luonto sekä vastuulliset materiaalivalinnat. Hunaja säilyy huoneenlämmössä useita vuosia ja on näin ollen käytännöllinen liikelahja varastoitavaksikin.

 

Korpikuusikon Hunaja 125 g
Original S musta & Winter Edition S valkoinen

Ilkka Harjun suunnittelema pienempi lahjapakkaus, mustana tai valkoisena. Koivuvanerimerkkaus. Airline Cabin Approved.

Hinta: 13,90 € / 100 kpl sis. merkkauksen (alv 0 %)

 

Korpikuusikon Hunaja 500 g Original L, musta

Kartonkinen 500 g lahjapakkaus kätkee sisäänsä lasipurkkiin pakattua pehmeää, laatuhunajaksi sertifioitua kotimaista hunajaa. Personoidussa tuotteessa kartonkisen lahjapakkauksen päällä on erillinen koivuvanerivyöte, joka merkataan yrityksen logolla tai vapaavalintaisella tekstillä.

Hinta: 23,90 € / 100 kpl sis. merkkauksen (alv 0 %)

 

 

 

Onko idea hyvä juuri sinun yrityksellesi? Älä epäröi, sillä tämä on loistava mahdollisuus hankkia erottuvat, mielenkiintoiset ja tarpeelliset tuotteet sekä omalle firmalle että lahjaksi.

 

Jätä yhteystietosi niin tehdään ideasta todellisuutta tuossa tuokiossa! 

-

Muista pyytää tarjousta kustomoinnille!