Pidä eväät viileinä kylmärepulla

Miltä tuntuu kantaa pesukoneen muotoista, kokoista ja painoista kylmälaukkua nuotiolle? No ehkä ei aivan pesukoneen mallista, mutta parin kilometrin patikoinnin jälkeen styroksikuutiokin alkaa tuntua kädessä melkoisen hankalalta. Tehdäänpä niin, että unohdetaan verkonkellukkeet ja otetaan käyttöön katu-uskottava selkäreppu, joka toimii samalla kylmälaukkuna. Ei voi olla totta, miksi näitä ei tehty jo minun lapsuudessani!

Sagaform kylmäreppu on korkealaatuinen ja näyttävä 21 litran kantolaite, joka pitää sisuksen viileänä. Tai kuumana, miten kelläkin on tarve eväitään säilyttää. Toimii siis sekä kesällä että talvella. Kaksi ulkotaskua ja verkkotaskut sivuissa mahdollistavat kaikenlaisten eväiden kantamisen helposti ja kätevästi. Säädettävät olkahihnat tekevät repusta miellyttävän selkää vasten. Varo vaan! Kylmäreppua on niin mukava kantaa, että eväät saattavat jäädä syömättä. Kun laitat repun selkääsi, et halua ottaa sitä enää pois!

 

 

 

 

Värit: Musta (kuvassa), harmaa, beige

Tuotenro: Harmaa 5017385 | Musta 5017380 | Beige 5017383

Hinta 50 kappaleen erässä, omalla brodeerauksella 39 € / kpl + alv 24 %.

Onko idea hyvä juuri sinun yrityksellesi? Älä epäröi, sillä tämä on loistava mahdollisuus hankkia erottuvat, mielenkiintoiset ja tarpeelliset tuotteet sekä omalle firmalle että lahjaksi.

 

Jätä yhteystietosi niin tehdään ideasta todellisuutta tuossa tuokiossa! 

Muista pyytää tarjousta kustomoinnille!